Eagle Arch | Project Support

Verhuizing

Verhuizing | Eagle Arch

Een verhuizing is een project op zich

Er komt veel bij kijken. Wie doet wat en wanneer moet je beginnen. Wat is de beste volgorde en hoe kan je de verhuizing het beste aanpakken. Eagle Arch biedt u advies, ondersteuning en begeleiding: van het uitzoeken van een verhuisbedrijf tot het compleet inrichten van uw nieuwe woning. U bepaalt volledig wat wel en niet tot de werkzaamheden behoort.

Gedurende het gehele proces van verhuizen zal Eagle Arch u met raad en daad terzijde staan. Niet af en toe een kijkje nemen hoe het gaat, maar daadwerkelijk bij de uitvoering van de activiteiten aanwezig zijn. Zo wordt overzicht over het gehele project gehouden. Bij afwijkingen tussen de planning en de uitvoering worden meteen passende oplossingen aangedragen.

Onze aanpak is persoonlijk en daadkrachtig waardoor u veel werkzaamheden uit handen kunnen worden genomen. Door een duidelijk projectplan en werklijsten wordt alles overzichtelijk. U behoudt zelf de regie en aanpassingen in plan en uitvoering zijn tijdens het traject altijd bespreekbaar. Eagle Arch coördineert en begeleidt zowel nationale als internationale verhuizingen.

Uw tevredenheid staat hoog in het vaandel bij Eagle Arch!

Bespreek uw verhuizing met ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!